July 23, 2014, 03:38:49 AM

Author Topic: D2nt Freeze  (Read 1920 times)

Offline Pongbish

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation 0
  • I <3 PureKaoz.com
    • View Profile
D2nt Freeze
« on: November 21, 2011, 02:28:38 PM »
My D2nt freezes randomly (diablo II not responding) sometimes after 5 runs, sometimes after 70 runs.. It's just random, but I end up waking up to nothing, and having to End task on Diablo II. Anyone else having this problem or know what might be wrong? It has worked fine for 2 seasons, and now this.

Offline AlCapwn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Reputation 0
  • PureKaoz da baws!
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #1 on: November 21, 2011, 06:10:27 PM »
Hmm, well i think i have the same problem. happens rarely tho.
Like today, i have a pala running chaos/baal and a soso following.
The pala's d2 window was in "Didnt respond" mode as in freeze. And the soso was gladly waiting for Pala to make game "waiting in the lobby for leader". im running w7 32bit. d2nt coopmod.
and as u said i had it happen on 2nd run yday and today on like 140th.
Looking for leechers to my Hammerdin and Light Soso chaos/baals EU SCL. - pm me here or widop@d2jsp for info.

Offline cooptheking03

  • D2NT Specialist
  • Big Boss Man
  • PureKaoz HeRo
  • *******
  • Posts: 1710
  • Reputation 4
  • I Run This Chizz
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #2 on: November 21, 2011, 07:26:01 PM »
What o/s are you running?
are you running it as admin?
I Do Not Do Support Via PM.
I Can Help Xfer Anycore/Anyrealm/Anytime.
PM me here or on JSP : TheAmazingShac0

PureKaoz.com

Re: D2nt Freeze
« Reply #2 on: November 21, 2011, 07:26:01 PM »

Offline AlCapwn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Reputation 0
  • PureKaoz da baws!
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #3 on: November 21, 2011, 08:14:15 PM »
noobish question right here o/s = ? yeah i run it as admin.
Looking for leechers to my Hammerdin and Light Soso chaos/baals EU SCL. - pm me here or widop@d2jsp for info.

Offline cooptheking03

  • D2NT Specialist
  • Big Boss Man
  • PureKaoz HeRo
  • *******
  • Posts: 1710
  • Reputation 4
  • I Run This Chizz
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #4 on: November 21, 2011, 09:21:10 PM »
Os = Operating System

I run constantly 2 bots (sometimes 3) never a freeze (xp)
I've also done extensive testing on vista running 2bots at a time....never a freeze
so just trying to figure which OS it is on
I Do Not Do Support Via PM.
I Can Help Xfer Anycore/Anyrealm/Anytime.
PM me here or on JSP : TheAmazingShac0

Offline BeerTroll

  • Donors
  • PK Beginner
  • ***
  • Posts: 82
  • Reputation 0
  • I <3 PureKaoz.com
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #5 on: November 21, 2011, 09:44:31 PM »
Pongbish has vista.
But i run windows 7 and also have this problem
the 4 screens will freeze and turn white(sometimes only 2-3 screens)
then i have to close all windows, and restart.
Again is random when it happens
Beer

PureKaoz.com

Re: D2nt Freeze
« Reply #5 on: November 21, 2011, 09:44:31 PM »

Offline AlCapwn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Reputation 0
  • PureKaoz da baws!
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #6 on: November 21, 2011, 10:06:01 PM »
I run windows 7 as said above with this problem and always with running as admin. and compality xp service pack 3.
I usually Stop the bot and start again and its fine again.
Looking for leechers to my Hammerdin and Light Soso chaos/baals EU SCL. - pm me here or widop@d2jsp for info.

Offline cooptheking03

  • D2NT Specialist
  • Big Boss Man
  • PureKaoz HeRo
  • *******
  • Posts: 1710
  • Reputation 4
  • I Run This Chizz
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #7 on: November 21, 2011, 10:25:59 PM »
This is really weird.
Do you guys have  the
.net frameworks installed?
1.1
2.0
3.0
3.5
?? Sorry if I've already asked these questions
I Do Not Do Support Via PM.
I Can Help Xfer Anycore/Anyrealm/Anytime.
PM me here or on JSP : TheAmazingShac0

Offline BeerTroll

  • Donors
  • PK Beginner
  • ***
  • Posts: 82
  • Reputation 0
  • I <3 PureKaoz.com
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #8 on: November 22, 2011, 02:16:37 AM »
This is really weird.
Do you guys have  the
.net frameworks installed?
1.1
2.0
3.0
3.5
?? Sorry if I've already asked these questions

i remember me and you went through the framework installs with me, but didnt really change anything
i now ran the crash fix in coopmod and it seemed to help alittle.
ill lyk after a few more runs
Beer

Offline Pongbish

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation 0
  • I <3 PureKaoz.com
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #9 on: November 22, 2011, 05:23:26 AM »
My bot freezes constantly. this is not isolated events at all. he froze 4 times today after 7,2,14,9 runs respectively. I have not had any problems with this bot thusfar until now. i run windows vista as an admin. I've done as much troubleshooting as i can understand to do. this is really bugging me.

PureKaoz.com

Re: D2nt Freeze
« Reply #9 on: November 22, 2011, 05:23:26 AM »

Offline cooptheking03

  • D2NT Specialist
  • Big Boss Man
  • PureKaoz HeRo
  • *******
  • Posts: 1710
  • Reputation 4
  • I Run This Chizz
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #10 on: November 22, 2011, 10:13:31 AM »
I have no idea why this type of error is popping up..Unfortunately...there really isn't a whole lot I can do ...
I can ask that you download another version of d2nt to see if you have the same problem...Etal for example. I know there manager is a lot more 'up-to-date' than mine. They just have more manpower to update these things. If that works for you, but still want to use my bot, i'll contact etal about working out an agreement for their new .dlls
I Do Not Do Support Via PM.
I Can Help Xfer Anycore/Anyrealm/Anytime.
PM me here or on JSP : TheAmazingShac0

Offline Pongbish

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation 0
  • I <3 PureKaoz.com
    • View Profile
Re: D2nt Freeze
« Reply #11 on: November 22, 2011, 03:18:54 PM »
anything you can do would be much appreciated. I really have no idea where this issue popped up from.

 


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home4/purekaoz/public_html/pkaoz/Themes/default/Ads.template.php(642) : eval()'d code on line 1